SAKURAYAMA SARYO
お客様への“最高のディナー”のため
少しお時間をいただきます
ディナーはコースのみ、金曜日と土曜日の完全予約制です。
元有名イタリアンレストランのシェフが食材を厳選、
メニュー監修したコースを金額別に3種類ご用意しております。
また、ご予算に応じて、お任せメニューも可能です。
お気軽にお問い合わせください。
金・土以外でも、7日前までにお電話頂ければ
お客様のためにオープン致します。

DINNER COURCE MENU

メニューには全て米粉パンがつきます
秋美肌ビューティーコース
Autumn beauty skin beauty course
3,800 yen
旬海山幸のカルパッチョ
Carpaccio of seasonal sea and mountain delicacies
秋鮭のポワレ 甘酒バルサミコソース
Salmon Poire with Amazake Balsamic Sauce
下記のメニューに変更可能です。
本日魚のポワレ 甘酒バルサミコソース
Today's Fish Poire with Amazake Balsamic Sauce
本日魚/旬野菜のスープ仕立て
Today's fish / season vegetable soup
豚肉のサルターレ 麦みそソース
Pork saltare with wheat miso sauce
特撰黒毛和牛ステーキ +1,200yen
Special Kuroge Wagyu beef steak
蓮のボロネーゼパスタ
Bolognese pasta with lotus root
下記のパスタに変更可能です。
海老/旬野菜のアーリオパスタ カラスミの香り
Today's Fish Poire with Amazake Balsamic Sauce
キノコ茸のパスタ ポルチーニトリュフの香り +800yen
Mushroom mushroom pasta porcini truffle fragrance
南瓜ムース
Pumpkin mousse
コーヒー or ハーブティー
coffee or herbal tea
秋妖艶エキゾチックコース
Autumn bewitching exotic course
6,000 yen
コールドプレスジュース
Cold pressed juice
旬海山幸のカルパッチョ
Carpaccio of seasonal sea and mountain delicacies
合鴨&旬果実のマヌカハニーサラダ
Manuka honey salad with salmon and seasonal fruits
魚料理 or 肉料理
Fish dishes or meat dishes
本日の魚料理、肉料理のいずれか
お好きなメニューを下記からお選びいただけます。
本日魚のポワレ 甘酒バルサミコソース
Today's Fish Poire with Amazake Balsamic Sauce
本日魚/旬野菜のスープ仕立て
Today's fish / season vegetable soup
豚肉のサルターレ 麦みそソース
Pork saltare with wheat miso sauce
特撰黒毛和牛ステーキ +1,200yen
Special Kuroge Wagyu beef steak
秋魚介のペスカトーレパスタ
Autumn seafood pescatole pasta
下記のパスタに変更可能です。
海老/旬野菜のアーリオパスタ カラスミの香り
Today's Fish Poire with Amazake Balsamic Sauce
キノコ茸のパスタ ポルチーニトリュフの香り +800yen
Mushroom mushroom pasta porcini truffle fragrance
季節のデザート
Seasonal dessert
コーヒー or ハーブティー
coffee or herbal tea
秋輝美神プレシャスコース
Autumn bewitching exotic course
8,500 yen
コールドプレスジュース
Cold pressed juice
季節前菜ミスト
Seasonal appetizer three
フォアグラ&旬果実のマヌカハニーサラダ
Manuka honey salad with foie gras & seasonal fruits
本日魚のバポーレ 生姜の香り
Today's Fish Bapole Ginger Fragrance
特撰黒毛和牛ステーキ
Special Kuroge Wagyu beef steak
キノコ茸のパスタ ポルチーニトリュフの香り
Mushroom mushroom pasta porcini truffle fragrance
和栗のモンテビアンコ
Japanese chestnut Monte Bianco
コーヒー or ハーブティー
coffee or herbal tea
お子様メニューコース
Kids Menu course
2,500 yen
スープ or サラダ
Soup or Salad
魚料理 or 肉料理
Fish dishes or meat dishes
本日のパスタ
Todays Pasta
季節のデザート
Seasonal dessert
米粉パン
Rice flour bread